Φορολογικές δηλώσεις 2024: Ανοίγει σήμερα το Taxisnet

Φορολογικές δηλώσεις 2024: Ανοίγει σήμερα το Taxisnet
Δηλαδή λέμε ότι επειδή ακριβώς, εθιμικά γιατί δεν υπάρχει στον νόμο, ανοίγουμε κάθε χρονιά 31 Μαρτίου περίπου, αλλά φέτος, επειδή είχαμε να νομοθετήσουμε την αυτόματη υποβολή των δηλώσεων για λογαριασμό του φορολογούμενου, μια σημαντική καινοτομία, και πήρε αυτό κάποιες μέρες, ψηφίστηκε την περασμένη εβδομάδα, πήρε ΦΕΚ τη Δευτέρα και συνεπώς η ΑΑΔΕ για να κάνει τις προσαρμογές έπρεπε να περιμένει την ψήφιση αυτή.

Για τους ελεύθερους επαγγελματίες σημείωσε ότι « όποιος αμφισβητεί το τεκμαρτό πρέπει να αποδείξει ότι ο τρόπος ζωής του ταιριάζει με αυτό το εισόδημα το οποίο λέει ότι έχει. Λέει λοιπόν ότι δεν είχε ούτε 10.000 ευρώ εισόδημα. ΟΚ, αποδεκτό. Πάμε να δούμε. Ζει με 2.000 το χρόνο; ζει με 3.000 το χρόνο;

Για το τι θα γίνει με τα τέλη κυκλοφορίας ανά μήνα ανέφερε ότι «ψηφίζονται τις επόμενες μέρες, από 1η Μαΐου θα μπορεί να ενεργοποιηθεί η διαδικασία αυτή Θα φέρουμε μια ρύθμιση ώστε να ενεργοποιηθεί αυτή η διαδικασία αν κάποιος κινεί το όχημά του και είναι σε ακινησία το πρόστιμο που προβλέπεται είναι 10.000 ευρώ. Είναι μια πολύ σοβαρή παράβαση να κινείσαι με όχημα το οποίο είναι δηλωμένο ως ακίνητο».

https://thracenews.gr/forologikes-diloseis-2024-anoigei-simera-to-taxisnet/

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γιάννης Μαρκόπουλος: Σήμερα η κηδεία του μεγάλου μουσικοσυνθέτη

Σύμφωνο Μετανάστευσης: Ψηφίστηκε στο Ευρωκοινοβούλιο - Τι προβλέπει