Στην Κομοτηνή η κηδεία της άτυχης μάνας που "έσβησε" στο Ηράκλειο

Στην Κομοτηνή η κηδεία της άτυχης μάνας που
Το συμβάν σημειώθηκε το πρωί της Μ. Τετάρτης και σύμφωνα με μαρτυρίες η γυναίκα μόλις διέσχισε το δρόμο και πάτησε το πεζοδρόμιο κατέρρευσε ενώ κρατούσε το 7χρονο παιδί από το χέρι. Διερχόμενοι οδηγοί, περαστικοί, όπως επίσης υπάλληλοι και καταστηματάρχες της περιοχής, που αντιλήφθηκαν τη γυναίκα να κείτεται κάτω, έσπευσαν να τη βοηθήσουν.

Δύο κοπέλες από διπλανή καφετέρια έσπευσαν στο σημείο να δουν τι συμβαίνει. Εκείνη τη στιγμή έφτανε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με μια μηχανή της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. να ανοίγει δρόμο. Με την παραίνεση του αστυνομικού, τα δύο κορίτσια πήραν το 7χρονο αγοράκι, που μόλις είχε δει τη μητέρα του να πέφτει κάτω, και το οδήγησαν στην καφετέρια. 

«Δεν έβγαζε λέξη, ήταν βουρκωμένος μα δεν έτρεχε το δάκρυ και το μόνο που μας είπε είναι ότι τον λένε Βασίλη, έχει έναν μεγαλύτερο αδερφό 17 ετών, ο μπαμπάς του είναι στρατιωτικός και πως η γυναίκα αυτή ήταν η μαμά του...», ανέφερε στο neakriti.gr η μία από τις δύο εργαζόμενες της καφετέριας, που παρέλαβε το παιδί.

Η κηδεία της άτυχης Παναγιώτας θα γίνει στην Κομοτηνή από όπου και καταγόταν ενώ ο Σύλλογος του Σχολείου που φοιτούσε ο 7χρονος, διοργανώνει συλλογική δράση για συμπαράσταση και υποστήριξη στα παιδιά που αφήνει πίσω και τον 7χρονο που έζησε το δράμα βλέποντας την μητέρα του να καταρρέει στον δρόμο.

Αποφασίστηκε η διοργάνωση μίας συλλογικής δράσης ουσιαστικής και έμπρακτης υποστήριξης των παιδιών και είμαστε σίγουροι ότι θα επιδείξετε, όπως κάθε φορά, τα ίδια ανθρωπιστικά αντανακλαστικά.


Με οδύνη,


Οι στιγμές που έζησε μια εργαζόμενη παρακείμενης καφετέριας, τη συγκλόνισαν. Η κοπέλα μίλησε στο neakriti.gr για όσα συνέβησαν το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης, όταν η γυναίκα κατέρρευσε και ξαφνικά πολύς κόσμος συγκεντρώθηκε στο σημείο. Η κοπέλα έτρεξε να δει τι συμβαίνει.

Δύναμη της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., που περνούσε από το σημείο, απομάκρυνε το 7χρονο αγοράκι, συνοδεύοντάς το σε παρακείμενη επιχείρηση, όπου φιλοξενήθηκε.

Πηγή:neakriti.gr
https://thracenews.gr/stin-komotini-i-kideia-tis-atychis-manas-poy-esvise-sto-irakleio/

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γιάννης Μαρκόπουλος: Σήμερα η κηδεία του μεγάλου μουσικοσυνθέτη

Σύμφωνο Μετανάστευσης: Ψηφίστηκε στο Ευρωκοινοβούλιο - Τι προβλέπει