Θάσος και Σαμοθράκη στους δημοφιλείς προορισμούς για το Πάσχα

Θάσος και Σαμοθράκη στους δημοφιλείς προορισμούς για το Πάσχα
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, στην κορυφή των προτιμήσεων, για το εορταστικό τριήμερο του Πάσχα (3-6 Μαΐου) βρίσκεται, διαχρονικά, η Κέρκυρα, με την πληρότητα, μέχρι σήμερα, να αγγίζει το 92%, ωστόσο ιδιαίτερα δημοφιλή αποδεικνύονται και νησιά που βρίσκονται σε σχετικά μικρή εγγύτητα με τη Θεσσαλονίκη,  όπως η Σαμοθράκη, η Θάσος, η Λήμνος αλλά και η Σκόπελος και η Σκιάθος με τις προκρατήσεις να δημιουργούν χαμόγελα αισιοδοξίας στους ανθρώπους του τουρισμού.

Η Κέρκυρα σταθερά κάθε χρόνο κρατά τα σκήπτρα των προτιμήσεων. Η πληρότητα του νησιού βρίσκεται στο 92%, ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, είναι θέμα ωρών να φτάσει στο 100%. Σε ένα τετράστερο ξενοδοχείο η διαμονή ανά διανυκτέρευση κυμαίνεται από 220 έως 280 ευρώ, ενώ για ένα Airbnb αγγίζει τα 150 ευρώ. Δεν λείπουν βέβαια και οι περιπτώσεις που η διανυκτέρευση, αν πρόκειται για βίλα με πισίνα πρώτη στο κύμα μπορεί να αγγίξει και τα 2.000 ευρώ.  

Περιορισμένη είναι η διαθεσιμότητα και στη Λήμνο με τις τιμές να κινούνται σε χαμηλά σχετικά  επίπεδα. Για τετραστερο ξενοδοχείο η τιμή ανά διανυκτέρευση κινείται στα 100 ευρώ ενώ για τριάστερο τα 78 ευρώ.  Για διαμονή σε Airbnb οι τιμές κινούνται σε αντίστοιχα επίπεδα. 

 

https://thracenews.gr/thasos-kai-samothraki-stoys-dimofileis-proorismoys-gia-to-pascha/

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γιάννης Μαρκόπουλος: Σήμερα η κηδεία του μεγάλου μουσικοσυνθέτη

Σύμφωνο Μετανάστευσης: Ψηφίστηκε στο Ευρωκοινοβούλιο - Τι προβλέπει